Verantwoordelijke applicatiebeheer B4-B5
  • Bestuur: Gemeente Beerse
  • Contract: voltijds-onbepaalde duur
  • Weddenschaal: B4-B5
Functie

Als verantwoordelijke applicatiebeheer vorm je een ICT-tandem met de verantwoordelijke infrastructuur en beheer je alle toepassingen die je collega's van gemeente en OCMW dagdagelijks gebruiken. Je bent dan ook hun aanspreekpunt bij problemen en vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie en configuratie van een mid-office CRM-systeem op het MS Dynamics 365-platform.
Je kan een project opstarten, leiden, begeleiden en tot een goed einde brengen. Eén van je eerste uitdagingen is alvast het uitbouwen van een nieuwe website voor gemeente en OCMW. Enige kennis van IT-infrastructuur is handig wanneer je problemen moet oplossen bij afwezigheid van je collega verantwoordelijke infrastructuur.

Profiel

Je hebt minstens een bachelor-diploma op zak.

Aanbod

Als je bij ons start op niveau B4-B5 kan je rekenen op een vast loon van minimaal 2 782,03 euro bruto op basis van een voltijdse (38.00/38.00) tewerkstelling, maaltijdcheques van 7 euro, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. 

Bijkomende informatie

Solliciteren doe je door ons jouw kandidatuur, samen met een uittreksel uit het strafregister en een kopie van jouw bachelordiploma online te bezorgen ten laatste op 21 februari 2018.